Bereikbaarheid

Corona ligt in het centrum van Den Haag, op het befaamde Buitenhof, slechts enkele minuten lopen van het Centraal Station. Als u de straat oversteekt dan loopt u zo het Binnenhof op. In het hart van Den Haag is veel te doen. De rest van Den Haag bewonderen? Maak gebruik van het openbaar vervoer:

Bus: 19, 21 en 24
Tram: 1, 2, 3, 4, 6, 9, 16 en 17

Lucht foto corona en omgeving

Parkeren

Boutique Hotel Corona beschikt over een gelimiteerd aantal parkeerplaatsen welke u voorafgaande uw verblijf kunt reserveren. De kosten voor een parkeerplaats bedraagt €25,00 per nacht.

Wij delen de parkeergarage met een Ambassade. Wanneer u arriveert bij het hotel, moet u zich melden bij de receptie. Al vorens het parkeren van de auto, wordt de auto even gecontroleerd door de beveiliging van de Ambassade. Een medewerker van het hotel zal u begeleiden naar de parkeerplaats.

Parkeergarage Museumkwartier

Recentelijk zijn wij een samenwerking aangegaan met de nieuwe parkeergarage Museumkwartier.

Bij deze garage parkeert u veilig en als hotelgast ook nog eens voor een gereduceerd tarief, waarbij u onbeperkt kunt in- en uitrijden. Parkeergarage Museumkwartier ligt op loopafstand van Hotel Corona. Via deze link kunt u een parkeerplaats reserveren: https://parkereninmuseumkwartier.nl/locaties_in_de_omgeving/parkeren-boutique-hotel-corona/