Voorzijde B.I.T. Grill
 

B.I.T. Grill and Café

Op onze begane grond vindt u ‘the Best in Town’ a.k.a. B.I.T. Grill and Café. In dit ongedwongen en sfeervolle restaurant met een stoere uitstraling kunt u de hele dag terecht voor de beste gerechten uit de Josper Grill. De ervaren brigade staat klaar om u van dienst te zijn; van het ontbijt, een heerlijke koffie, een (zakelijke) lunch tot aan een laat diner na een bezoek aan het theater- of de filmvoorstelling.

Gastronomisch vakmanschap en jarenlange kennis over vlees, van generatie tot generatie overgedragen, komen bij B.I.T. Grill and Café bij elkaar door de samenwerking van topchef Marcel van der Kleijn (Calla's) en horecaman pur sang Marcel de Kroes (voorheen Taverne De Resident).  

De kunst van het grillen staat hier hoog aangeschreven met een concept dat voornamelijk gericht is op rundvlees. Uiteraard worden de visliefhebber en vegetariër niet vergeten. Geniet hier van de beste Rib Roast en Entrecôte Double van het Ierse Beef, of ervaar de ‘gewoon goede smaak’ van de classic Gourmet burger.

Fotogalerij